3 500 000 de români tari în credință

3 500 000 de români tari în credință. 4.000.000 de ROMÂNI TARI în CREDINȚĂ. 1.000.000 sunt nucleul dur, cei care au fost la Referendumul pentru Familie încă din prima zi. Ăștia suntem, frați și surori! Fruntea sus, spre Cerul lui Hristos și al Strămoșilor noștri! Să nu cădem în deznădejde, aceasta ar fi adevărata înfrângere.

Tragem însă învățămintele necesare; poporul nu este reprezentat de niciun partid politic, aceste formațiuni care au rețele în toate județele României nu au susținut referendumul, trusturile de presă, deasemenea, unele au mimat informarea, iar cele mai multe au dezinformat de-a dreptul. Internetul a intoxicat la maximum. Biserica a fost ca de obicei singura instituție care si-a făcut datoria pe deplin, în contextul în care asupra ei se desfășoară atacuri sistematice de 28 de ani încoace, menite a-i submina autoritatea în fața poporului.

Coaliția pentru Familie a făcut cât a putut, un efort lăudabil. Cele câteva asociații naționaliste, care sunt mai puține decât degetele de la o mână, au dat tot ce au avut mai bun. Munca membrilor lor care au distribuit materiale privitoare la referendum, strategiile puse la cale pe diverse grupuri de comunicare, toată această maximă implicare, a contat, fără îndoială la atingerea numărului de patru milioane de români prezenți la vot. Resursele acestor organizații au fost însă minime.

Credința lor a fost însă nemăsurată. Până când nu vom întelege cu toții că aceste organizații ce merg cu adevărat pe drumul Neamului Românesc, trebuiesc sprijinite cu resurse umane si materiale, că trebuie extinsă organizarea lor, poporul va fi în continuare singur în fața marilor examene ale Istoriei, din punctul de vedere al organizării laice.

La sfârșitul acestor zile, tragem linie și concluzionăm: Lupta continuă, mergem cu Dumnezeu înainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *