Adevărul te va face liber

Sunt Mihai Tîrnoveanu si voi instiga în continuare la Adevăr, împotriva lui 2+2 =5, revoluția neobolșevică a vremurilor noastre. Cu Dumnezeu înainte pornesc din nou împotriva acestei aberatii pe contul nou, de la ”zero” după ce fb. mi-a dezactivat contul vechi , deschis în 2012, după nenumărate blocări. Am pus zero între paranteze pentrucă voi toți sunteti în continuare în inima mea, desi ”CINEVA” vrea să rupă Legătura dintre noi. Nu va reuși, Legătura de Dragoste de Neam si Tară dintre români este indestructibilă. Legătura este în acea particulă etnică pe care Dumnezeu a sădit-o în AND-ul nostru de români.

Nu stiu insă când si cum România ca stat, va putea să se ”reseteze” de la zero. Să nu mai moară Alexandre cu statul la poarta criminalilor, să nu mai moară aiurea oamenii prin spitale, bătrânii să nu-si mai numere în batiste strivite de lacrimi medicamentele pentru viață si Sfinții Români să nu moară încă odată prin uitarea noastră. Dacă-I uităm pe Sfinti, atunci va muri totul, inclusiv România. Trăim, luptăm, murim, ne nastem, renastem, muncim, plângem sau râdem, ne batem între noi, ne miscăm, într-o țară controlată de străini.

De mult timp, prea mult timp avem de a face cu o anarhie bine implementată pe mai toate palierele institutionale care se resfrânge asupra întregii societăți, o anarhie generată de frângerea reperelor identitare nationale, marginalizarea valorilor, subminarea puterii unui stat de esentă românească. O anarhie care ne poate ucide individual sau ca popor, care paralizează reactiile instituțiilor sau ale oamenilor.

Această anarhie ucide, această anarhie cuprinde coruptie, incompetentă, indiferentă, obisnuinta de a coabita cu răul, deprinderea cu lasă că merge si asa, lenea, plata nemuncii. Se sterg diferentele dintre bine si rău, principiile, se relativizează totul într-o mare ”teorie a relativității” menită a înlocui Certitudinea Nasterii si Învierii Mântuitorului, menită a înlocui Adevărul si a-l antagoniza cu ”Pacea” în paradigma corectitudinii politice, afirmarea lui fiind similară cu instigarea la ură. Celebra formulă 2 plus 2 egal cu 5 capătă în această ecuație valoare de reper, de răspuns corect. 2 plus 2 egal cu 5 este revolutia neobolșevică a vremurilor noastre.

Voi instiga in continuare la Libertatea Adevărului, la Libertatea de a fi Român,împotriva oricărei dictaturi, inclusiv cea a minoritatilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *