Astăzi la Biserica de lemn din Brașov, cu Sfintii care au schimbat istoria României, Sfintii Martiri Brâncoveni

Purtăm în inimi lumini din Soare, luminile Sfinților și Martirilor Neamului Românesc. Enoriașii Bisericii Ortodoxe cu Hramul Înălțarea Domnului din Brașov, păstorita de vrednici preoți Ciprian Robu si Florin Antonescu au avut im suflet si in mâini icoanele Voievozilor si Eroilor Neamului, lucrări făurite cu multă măiestrie de Maestrul Ștefan Csukat din Husi, ce au fost donate în urma cu putin timp Asociației Calea Neamului.
Dacă Ei, marii români ce au clădit cu Lupta si Jertfa lor un întreg Neam, nu-și mai au locul în manualele de istorie, Ei vor trebui să rămână însă în conștiința noastră ca Repere, ca Temelie sufletească. Ei sunt lespedea pe care un popor se poate reinalta în Neam, pe traiectoria luminoasă a Istoriei Naționale.
Ii multumim din suflet Părintelui Ciprian Robu pentru adevăratul sau Cuvânt de Învățătură și pentru continua lucrare a Sfinției Sale aflată în slujba Ortodoxiei, im slujba Lui Iisus Hristos Mântuitorul!
Sărutăm mâna, Părinte! Va îmbrățișez cu cele mai calde sentimente românești, vrednici enoriași ai acestei frumoase biserici, un puternic reper ortodox al Brașovului!
Doamne ajută frați și surori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *