Cerem ridicarea oricărei stări de dictatură

Cerem ridicarea oricărei stări de dictatură, de umilință, în Educatia Națională, eliberarea copiilor de măsti, custi si funii, eliberarea profesorilor de funcția de milițian, căci dascălii nu trebuie să predea punerea măsții pe nas si distanțarea de doi metri între elevi, sau sirul indian de mers la grupul sanitar! Această batjocură trebuie să înceteze căci este bomboana de pe coliva învățământului românesc! Cerem ridicarea oricărei stări de dictatură care sugrumă economia, viața religioasă, socială si culturală. Cerem asadar anularea starii de alertă, cerem ca politicienii din toate partidele, cu precădere cei ce se află acum la putere, să-si ia gândul de la reintroducereea stărrii de urgență, căci nu vom sta cuminți în băncile noastre! Cerem Libertate pentru România! Acesta de fapt este revendicarea noastră primordială, rostită într-un singur cuvânt: LIBERTATE! Iar acest cuvânt, acest strigăt, îl spunem aici, în Piața Universității, unde
Fiecare centimetru pătrat din acest loc are în el sângele românilor care au luptat pentru acest Ideal. Fiecare perete din jur are scris pe el Istoria luptei anticomuniste, care în România a fost si este aceeasi cu lupta pentru Libertate. Dar, dacă vă uitați în jur, cu ochii nu veți vedea nimic, doar cu inima veți simți si sângele si scrisul. Străinii ce ne-au cotropit au dat cu var peste mărturii, asa cum cum dau cu cenzură peste manualele de istorie si de literatură română, stergând din ele marii Români. Poate vă întrebați ce relevanță au aceste aspecte în problema restricțiilor aberante. Au relevanță, pentru că resorturile adevărate ale rezintenței noastre în fața oricărei furtuni se alfă în Istoria noastră de Sfinți, Voievozi, Martiri si Eroi. Ruperea legaturilor cu Ei inseamnă slăbirea reactiei noastre la orice formă de atac, surparea temeliei si reperelor noastre identitare.
De aceea ne-au închis cărtile de Istorie, pentru a pune în loc surogate, pentru ca în locul Steagului Adevarat, sistemul să ridice steaguri false, menite a risipi si diviza energii, a compromite idealuri, a sminti oameni de bună credință, care nu au nici timp si nici răbdare, obositi se grijile de zi cu zi, de a cerceta ce vânt flutură aceste asa zis drapele. Ne întrebăm de ce nu suntem aici zece sau 20 de mii de oameni? De ce nu ne adunăm pentru marile cauze naționale cu sutele de mii? Vreți să aflati cu adevarat răspunsul la aceste mari întrebări? Un jurnalist liber, asta mi-a spus în urmă cu cateva zile,că oamenii vor să afle răspunsuri atunci când merg la o manifestare, la un protest. Personal, vă dau un răspuns si poate nu vă va fi pe plac, dar este unul asupra căruia am o certitudine. Pentru fiecare cauză importantă acest sistem dirijat din afara țării scoate pe piață personaje santajabile, personaje care prin natura lor si modul de manifestare compromit orice luptă, astfel încât marea majoritate a omenilor se simte instictiv în afara cercului lor. Lupta pentru Libertate nu este a oamenilor din partide transformati poate noapte în corifei ai dreptății pe când ei sunt de fapt niște simpli agenți electorali. Toate partidele sunt la fel, după cum bine au dovedit de-a lungul timpului. Politicienii se cearta ca chiorii la tv si apoi fac împreună mari afaceri, fura împreună România. Cum putem contracara accest fapt? Este relativ simplu, priviti cum s-au raportat în trecut acesti oameni la trei lucruri simple, fundamentale, la Icoană, Steagul Tricolor si Neam. Bolsevicii au avut si au în continuare alergie la aceste trei lucruri simple…ei găsesc întotdeauna inlocuitori pentru ele, sloganuri, vorbe, că nu contează Staeagul, etnia, religia, că sa ne unim oricum ar fi. Singura unire adevărată a românilor se poate face doar sub Un singur Steag, cel Tricolor, sub o singură Icoană, aceea a lui Iisus Hristos Mântuirotul, sub singur sânge, cel al Neamului românesc!

Noul Komintern, are ca piloni principali China, Rusia, Uniunea Europeană si forțele din jurul Partidului Democrat din SUA, unealta ”științifică”, bățul, fiind OMS, condusă de un fost membru al Partidului Comunist din Etiopia. Toate entitățile acestea sunt de sorginte comunistă și acționează unitar. Noul Komintern coafat în roz sau albastru, dar care revine pe zi ce trece la culoarea originală, roșie, continuă linia vechilor bolșevici, distrugerea Bisericii, Familiei, Educației, găsind surogate pentru fiecare în parte, o biserică fără Hristos, o familie fără barbat și femeie, o educație fără norme morale si istorice, scopul final fiind desființarea statelor naționale, care au ca piloni tocmai aceste instituții vizate mai sus. Episodul ideologic Covid 19 se înscrie în această schemă. Ruperea legăturilor firești dintre oameni, așa zisa distanțare socială, care iată, se extinde printr-un cadrul instituționalizat către generația tânără si foarte tânără, are ca efect distrugerea comunităților de prieteni, de familie, frângerea Cercurilor. La fel se lucrează pentru diluarea comunităților sătești prin otrăvirea lor cu diverse forme fără fond de la oraș. Izolarea convine dictaturii, căci omul singur fără comunitatea Bisericii, Familiei, fără comunitatea de prieteni (îmbrățișarea a devenit între timp ilegală) este mult mai ușor de condus, de supus. Ruperea acestor comunități induce ruperea comunității poporului de marea comunitate a Neamului, iar atunci practic poporul se desființează ca entitate, căci se dizolvă rămânând fără rădăcini, fără cheagul național.

Noi avem Nădejdea în Dumnezeu, în Duhul Neamului Românesc care sunt convins că ne va întări ca popor, va spulbera în cele din urmă ispitele, încercările și mai ales sminteala.
Noi ne facem datoria de români si luptăm pentru LIbertatea de a fi români, mergând cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *