#Mărturisim!

Suntem Poporul ce se adună în jurul unei Sfinte Racle cu Sfinte Moaște!
Nu, nu ne puteți opri! Prezent la Iași!
De Sfânta Cuvioasă Parascheva, ca români și creștini, avem datoria, mai ales în aceste vremuri cumplite în care se pun lanțuri pe libertatea noastră, să fim prezenți la Iași, toti acei care pot. Din drumul spre Închinarea în fața Moaștelor Sfintei Parascheva, de va fi să ne oprească cineva, acela să fie Cezarul, și nu deznădejdea noastră sau frica sau indiferența. Pe 14 octombrie să Mărturisim, cu o clipă înainte de a fi prea târziu, Credința noastră ortodoxă, libertatea noastră de oameni si de români, căci altfel, de nu vom avea o Reacție masivă, ne vor călca cu totul în picioare, căci vor vedea că le merge. Ne-au luat Sfintele Sărbători ale Paștelui, să nu-i lăsăm acum să ne ia și Sărbătoarea Sfintei Parascheva, căci de vor reuși, oameni buni, bisericile se vor închide din nou, iar de Crăciun va fi ca de Sfintele Paști. Nădejdea Libertății acestui popor stă în creștini, în oamenii care merg măcar din când în când la Sfânta Biserică. Acesta este nucleul dur care luptă pentru Libertate, și nu de acum, de când cu restricțiile, ci dintotdeauna. S-a văzut asta de-a lungul timpului, s-a văzut asta inclusiv la toate protestele din ultimul timp. Oamenii au venit cu Icoane si Cruci si Steaguri nu pentru ca le-ar fi spus vreun organizator, ci pentru că aceasta a fost nevoia lor lăuntrică, căci Libertatea este Hristos și ea se poate exprima pe deplin în paradigma Neamului Românesc. Dacă îi iei poporului Biserica, i-ai luat și Steagul, i-ai luat si Limba si Tradiția si-l transformi într-o populație universală, fără repere, fără rădăcini, fără idealuri si fără voință, o simplă masă de oameni care consumă producții străine. De aceea, atacul principal se dă aici împotriva Bisericii, împotriva Credinței în Iisus Hristos Mântuitorul.
Spre a fi clar pentru toată lumea, nu spun că acest virus nu există, spun că măsurile care se iau pentru combaterea lui fac mult mai mult rău decât virusul în sine, iar pe lângă asta sunt si ineficiente. Spun că aceste măsuri sunt folosite în mod ideologic si nu epidemiologic. Dubla măsură s-a văzut peste tot, inclusiv la ultimile alegeri, inclusiv în efuziunile de bucurie ale unor candidați ce au sărbătorit victoria cu mii de oameni în piețele publice. Acest virus si alții deasemenea, se combat prin întărirea sistemului imunitar al oamenilor, iar de acest lucru nu se ocupă nicio autoritate din statul român. ZERO măsuri în acest sens, irosindu-se în schimb sume enorme pe niste măsti absolut inutile, prin care virusul trece precum cuțitul prin brânză, distrugandu-se în acelasi timp atât sistemul educațional cât si cel economic, turismul, spre exemplu, cam singura ramură ce mergea bine în România, fiind pus cu totul la pământ.
Adevărata Reacție împotriva tuturor acestor lucruri se poate întâmpla pe 14 octombrie, de Sfânta Parascheva, la Iași. Iar această Reacție le revine creștinilor. Acolo se poate spune acel NU care le pot lor răsturna planurile. Atunci își vor da seama dacă vor reusi sau nu să ne pună definitiv lanțuri pe suflete.
Dacă anul trecut de Ziua Eroilor la Valea Uzului nu am fi fost 5000 de oameni, Crucile Eroilor Armatei Române ar fi fost dărămate până acum. Dacă pe 14 octombrie la Iași nu vor fi multe mii de oameni în fața Mitropoliei, în viitorul foarte apropiat, Crucea Libertății noastre va fi pusă la pământ.
Avem două Mărturisiri grele, la Iași de Sfânta Cuvioasă, pe 14 octombrie si la Valea Uzului de Ziua Armatei, pe 25 octombrie, in contextul în care Curtea de Apel Mureș a decis că Cimitirul Internațional al Eroilor apartine de Harghita, în contextul în care autoritățile Consiliului Județean Harghita s-au pronunțat pentru dărâmarea Crucilor noastre.
Lupta este pentru Cruce si Neam. Pentru Libertatea de a avea Cruce și Neam. Iar pentru această Libertate, vă chem, cu sufletul unui simplu român, să mergem împreună cu Dumnezeu înainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *