O Luptă pentru o Luptă, Români pentru Români! Recunoștință pentru un Erou si pentru copiii școlilor românești

Începând cu luna martie, Eroul nostru Mihăilă Cofar din Ibănești, Mureș, a primit lunar ,,Pensia de Erou” (valoarea pensiei medii din România). În martie 1990 a venit la Târgu-Mureș pentru a se împotrivi politicii revizionismului extremiștilor maghiari; a fost bătut crunt, fiind la un pas de a-si pierde viața. Deși a luptat pentru țara lui, nu primește vreo pensie specială ba mai mult este uitat complet de autoritățile statului. Calea Neamului si Grai Străbun au luat așadar decizia să-i dea o mână nu de ajutor, ci de răsplată, acum la bătrânețe, după puterile noastre. Tot împreună, adăugând aici si parteneri media din zona românească, ,,Cuvântul liber” din Târgu-Mureș, ,,Mesagerul de Covasna”, ,,Buletin de Carei” și prețiosul site patriotic ActiveNews, am demarat programul de burse pentru copiii care studiază în unitățile de învățământ cu predare în limba română din Covasna, Harghita, Mures, Satu-Mare si Ghimeș-Făget-Palanca, jud. Bacău. Până acum avem 10 elevi, fiecare dintre acestia primind deja prima bursă trimestrială de 500 lei. Ne adresăm copiilor cu rezultate bune la învățătură si cu o situație materială grea. Ei sunt recomandați de cadrele didactice și de parohii bisericilor ortodoxe. La începutul săptămânii viitoare vor intra în programul nostru noi copii.
Mulți ar spune că e puțin, că nu prea contează, dar vă garantez că pentru acesti oameni care primesc semnele recunostinței noastre, bucuria este mare. Într-o vreme anti-eroică în care românii în propria lor țară, sunt trimiși la coadă, avem idealul ca măcar cei care țin în viață un Ideal Românesc, să simtă datorită nouă, sentimentul onoarei si privilegiului de a fi Român. Să fim umăr langă umăr cu un Erou si cu cât mai mulți copii, cu cât mai mult Viitor pentru România!
Vă mulțumesc tuturor pentru asta!
Fondurile pentru Pensia de Erou se adună Contul Asociației Calea Neamului,
BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, iar cele pentru burse în contul deschis special în acest scop, Asociația Calea Neamului, BRD: RO77BRDE080SV91101760800.
Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc! Răsplată pentru jertfa voastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *