Românii frumoși ai Libertății în Piața Universității!

Totul a început cu Rugăciunea rostită de Părintele Emanuel Ganciu si cu Imnul Național!
Cateva mii bune de oameni veniți din toată țara au umplut până refuz acest loc sfânt al luptei naționale. După 30 de ani, Piața a auzit din nou Jos comunismul, Jos dictatura, Vrem Libertate! Acest tăvălug nu poate fi oprit.
S-a cerut o Educație eliberată de umilință, vocea unitară elevilor și a profesorilor a fost auzită! S-a cerut ridicarea stării de alertă care sugruma viața economică, socială, religioasă și culturală a României. Ne-am distanțat la maximum de întreaga clasă politică trădătoare, am cerut DEMISIA celor de la putere. Refuzăm toată această mascaradă sinistra care face dintr-un virus o ideologie totalitară. Nimeni nu contestă existența virusului, se contestă însă ferm măsurile dictatoriale și umilitoare care au ca scop controlul și înrobirea noastră.
Felicitări Stării de Libertate pentru mobilizare și organizare, felicitări Pompiliu Diplan, jos pălăria în fața tuturor celor care s-au implicat în acest demers care a generat Demnitate Națională. Ma înclin în fața oamenilor care au venit în Capitală de la sute de kilometri depărtare, din zeci de orașe și sate, pentru a fi cu fruntea sus! Ii purtam în inimile noastre pe miile de bucureșteni care au fost prezenți în Piața lor dragă!
Lupta continuă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *