Un îndemn către studenții la drept, proaspăt absolvenți si avocați.

Avem nevoie de avocați care să se specializeze în ,,Dreptul de a fi Român”, în apărarea libertății de expresie si faptă românească. Un astfel de avocat va fi cu siguranță, în curând, după ce va trece cu bine de toate examenele, prietenul meu Silvian-Emanuel Man, liderul Ligii Studenților Iași, care în urmă cu o lună mi-a făcut Întâmpinarea pentru Curtea de Apel Mureș. Chiar doamna avocat Marina-Ioana Alexandru care mă reprezintă în acest proces al Libertății de a fi Român, mi-a spus că textul Întâmpinării a fost alcătuit într-un mod profesionist, Marina, cu multă experiență în domeniu, care face în toate procesele privitoare la drepturi si libertăți, inclusiv la cele actuale, o muncă imensă, prevăzându-i lui Silvian o carieră strălucită.
Așadar, preconizez că în România va fi din ce în ce mai greu să vorbești, să scrii si să acționezi românește. Botnița nu se pune doar la propriu pe gură ci și mai grav, pe conștiințe, idealuri, pe o întreagă luptă. Avem nevoie de avocați din ”zona” noastră, care să înteleagă si să simtă Linia Națională si să o coroboreze în fața instanțelor cu termeni juridici, căci dacă bați la ușa unuia din afară, oricât de bun ar fi profesional, se va uita la tine ca la un extraterestru, nu va întelege nimic si nu va vrea sau nu va fi capabil să te reprezinte în fața unei instanțe.
Așadar, dragi studenți la Drept sau avocați, specializati-vă si puneți pe ușa cabinetelor voastre de avocatură plăcuța următoare: Avocat pentru Dreptul de a fi Român. În acea ușă se vor auzi din ce in ce mai multe bătăi, căci lupta continuă!
Baftă la examenele următoare Silvian, căci după aceea vor urma altele, cele mai grele, dar Dumnezeu te va ajuta!
Te îmbrățișez cu mare drag, cu toată dragostea mea românească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *