Victorie!!!

Curtea de Apel Târgu Mureș a respins toate acuzațiile formulate de fundația maghiară împotriva mea.
Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc !
Salut decizia Instanței, mulțumesc lui Dumnezeu pentru ajutor! Multumesc din suflet avocatei mele extraordinare Marina-Ioana Alexandru, lui Silvian-Emanuel Silvian-Emanuel Man și Adrian Aciu pentru implicarea lor alături de Ioana. Vă Transmit vouă, dragi prieteni care m-ati încurajat, toată dragostea mea românească și vă îndemn să vă păstrați în continuare curajul și demnitatea de a fi Români, căci cu Noi este Dumnezeu!
Un gând special îl îndrept către soția mea Adriana care nu s-a descurajat și către bunul meu prieten Florin Palas care mi-a fost alături în permanență. Recunoștința Domnului General Radu Theodoru care a fost un adevărat sprijin de nădejde! Dumnezeu sa-i dea sănătate și viața lungă!
Acuzațiile care mi-au fost aduse și care au fost, iată, respinse de Curtea de Apel Târgu Mureș (mulțumesc pentru obiectivitate Domnului Judecător) au fost de discriminare, propagandă nationalist-șovină și incitare la ură. Ele vizau întreaga mea activitate desfășurată cu Asociația Calea Neamului și 14 texte publicate pe Fb., unul dintre ele conținând si un citat din articolul ,,Echilibrul” scris de Mihai Eminescu. Specific ca in cauza aceasta nu a fost vorba de poezia Doina, recitarea ei făcând obiectul unei alte plângeri. Sunt deasemenea recunoscător presei care a relatat cu o obiectivitate tot acest caz, ,,Cuvântul liber” din Targu Mureș cu Doamna Mariana Cristescu, ActiveNews cu Victor Roncea, Buletin de Carei cu Ciută Daniela și Mesagerul de Covasna cu Maria Crețu-Graur.
Va îmbrățișez cu mare drag pe toți și va chem din nou și din nou la Lupta pentru România! Tot înainte, nici măcar un sfert de pas înapoi!
Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *