Merg în continuare înainte cu poezia ,,Doina” de Mihai Eminescu, așa cum deja eram hotărât!

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a clasat dosarul penal de incitare la ură deschis anul trecut împotriva mea în urma plângerii penale formulată de o fundație maghiară din Harghita având ca obiect recitarea poeziei Doina în cadrul unei manifestări organizată de Asociația Calea Neamului.
În mod normal, prima propozitie ar fi de o imensă banalitate, dar timpurile revoluției neobolșevice ale corectitudinii politice, ale lui 2+2=5, nu sunt tocmai ”banale” și orice adevăr în acest context al pandemiei minciunii, poate fi considerat ca ”incitator la ură”.
În țara aceasta trebuie schimbate legile care ne ucid libertatea de a fi român, iar legile nu pot fi schimbate, decât atunci când oamenii care le fac sunt schimbați, iar pentru ca asta să se întâmple, trebuie schimbată o mentalitate, dar mentalitatea nu poate fi schimbată dacă corectitudinea politică nu-i lasă pe unii oameni să spună adevărul altor oameni. Un singur lucru trebuie pentru ruperea acestui cerc vicios, el poartă numele de Curaj.
De peste 2000 de ani ni se spune: ,,Îndrăzniți! Eu am biruit lumea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *