Am în inima și gândul meu doar Neamul nostru românesc

Am în inima și gândul meu doar Neamul nostru românesc, doar pe cei ce-au fost, sunt și vor fi în luptă pentru el și vă îndemn cu dragoste românească, pe voi, frații și surorile mele de sânge și credință să faceți la fel și să nu vă lăsați ispitiți de un ”altfel” de naționalism ce este pe cale să capete formă, prin ideologie și exprimare, un soi de ”naționalism” globalist, în care se trece pe plan secund, mergându-se până la eludare, românismul, care înseamnă ortodoxie, cultură națională, tradiție, cultul eroilor și martirilor. ”Naționalismul” globalist pune însă în planul principal exclusiv teme într-adevăr de actualitate și conservatoare, dar care sunt universale, fără să aibă un specific național. Părerea mea este că nu există nicio astfel de temă care să nu fie cuprinsă într-un fel sau în altul într-un concept autohton, în specificul nostru românesc. Toate temele trebuie să se subordoneze și să se exprime prin acesta, trecându-se prin filtrul lui fiecare atitudine afirmată în acest sens, cu tot cu autorul respectiv.
Globalismul, prin agresiunea împotriva libertății, prin standardele ”comunității” care atacă tot ceea ce este firesc, lăsat de Dumnezeu, generează atât o putere politică proprie prin care își implementează ideologia, dar și o opoziție care se mișcă tot în cadrele lui. În această situație, opoziția față de globalism se face tot în paradigma globalismului, în care etnia și religia nu au niciun fel de relevanță; opoziția ”uită” normele naționalismului clasic, căzând în ”extaz” după entități sau personalități care ori nu au nicio legătură cu naționalismul românesc sau care sunt chiar în totală contradicție și luptă cu acesta. S-a ajuns astfel, ca oameni de bună credință, alții de nu tocmai bună credință, care până mai ieri nu aveau nicio treabă cu naționalismul, ba din contră, să se învârtă ca după soare în jurul a diverși străini, doar pentru că acestia nu sunt de acord cu waxxinarea sau cu educația sexuală. Mă întreb, de ce trebuie să se caute cu orice preț să ne legitimăm convingerile noastre prin opiniile unor străini, pe principiul că, uite, și alții spun la fel ca noi, înseamnă că avem dreptate. Dreptate avem oricum, fără a fi nevoie să ne confirme asta diverși pastori, lideri de opinie, cântăreți sau politicieni de aiurea. Legitimarea dreptății noastre nu se face prin ei, ci prin reperele românismului nostru, aceleasi de mii de ani.
Așa se ajunge spre exemplu la ”idoli” precum Putin sau Viktor Orban, dar nu numai, făcându-se pentru aceștia un adevărat cult. Păi de când Putin este este îmbrățișat de naționalistii români? De unde până unde Viktor Orban este admirat de noi? Oare pentru că unul ocupă politic si economic o parte din teritoriul românesc? Oare că celălalt vrea și este pe cale să ocupe o altă parte din teritoriul românesc? Oare pentru că amândoi se înteleg atât de bine împotriva României? ”Amănuntul” acesta se uită? Înteleg logica internaționalistă care caută repere în afara spațiului românesc, dar nu înteleg deloc ”logica” naționalistă care face exact la fel. Dacă de exemplu cineva vine peste tine în casă și te prăduieste si își bate joc de tot ce ai tu mai sfânt, tu ajungi să-l dai de bun exemplu doar pentru că acesta nu este de acord cu aberațiile UE? La acest ”nivel” am ajuns???? Unde mai este filtrul național? În lupta împotriva tuturor standardelor internaționaliste este oare bine să ne ”înfrățim” conștient sau nu, cu tot felul de străini care conjunctural au aceeasi opinie cu noi, strict pe anumite subiecte? Adică este în regulă ca încet încet, în tabara noastră să nu mai conteze etnia și religia? În această ipoteză poti sta la masă cu oricine, fără niciun fel de problemă, doar pentru că este împotriva waxx sau a educației sexuale? Se elimină astfel criteriul primordial al comunității de neam, iar Noua Eră, ce poartă acum numele de ”marea resetare” își atinge scopul, căci antiteza nu se mai face pe etnie și credință ci pe ALTCEVA, generându-se un ecumenism etnic și religios, tocmai în zona menită a se opune din principiu acestuia, anume în tabara națională. Poate de aceea au spus unii că ,,lumea nu va mai fi la fel”. Dumnezeu a lăsat pe lume Neamurile, nu o populație universală și ele, Neamurile, se vor prezenta la Judecata de Apoi, iar Sfinții Apostoli la Pogorârea Sfântului Duh au căpătat puterea de a vorbi în toate graiurile de pe pământ, adică în limba fiecărui Neam, și nu într-un limbaj universal. Dar cred că nu este totuși nevoie să mai amintesc aceste lucruri de bază naționaliștilor români, căci până a trece la ”ecuații de gradul trei” si diverși ”algoritmi”, trebuie să stâpânim bine tabla adunării, căci altfel unu plus unu nu va fi egal cu doi și ajungem la tot felul de lucruri nefirești.
Așadar, să mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului, a celui românesc, desigur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *