Mesaj pentru ambasadele care sprijină parada lgbt: nu atacați inocența copiilor români!

Aici nu e loc de ideologia voastră! România nu este un sat fără câini! Nu suntem colonie, oricât de ciudat vi s-ar părea, nu vă puteti juca cu răbdarea noastră și nu ne puteti sminti copiii prin paradele voastre, căci ăsta e tipul de educație sexuală pe care vreti să-l implementati de pe bulevard direct în școli! Nu puteti să batjocoriti Sărbătoarea Sfintei Marii, nu-l puteti sfida pe Hristos în Grădina Maicii Domnului! Fiecare pas al vostru în acest sens, va însemna 100 de pași de-ai noștri împotriva ideologiei de extremă stânga, pe care deșănțat și provocator o trambitati chiar în timpul slujbei Prohodului Maicii Domnului.
Sâmbătă , ora 16, 30 în Piața Universității veți vedea cu totii Reacția Națională. Nu subestimati un Neam milenar care a zidit Biserici pe praful și pulberea tuturor imperiilor care s-au perindat pe la noi. Nimeni nu ne-a învins vreodată, ne-am frânt uneori dar nu ne-am îndoit. Rădăcinile au rămas și-am răsărit din nou și din nou din ele și am urcat până la Cerul alor noștri de lângă Hristos.
Nu stiu dacă puteți înțelege asta, analiștii voștri nu sunt în măsură să ne descifreze. Dar, poate puteti înțelege cateva cuvinte mai simple, pe care unii dintre ai voștri le-au înteles în războaie:
Pe aici nu se trece!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *