Protest zi și noapte în fața Guvernului. Rămânem pe termen nelimitat în stradă. 20-21 noiembrie, Piața Victoriei

Protest zi și noapte în fața Guvernului. Rămânem pe termen nelimitat în stradă. 20-21 noiembrie, Piața Victoriei, va fi ca pe 2 octombrie și mai mult decât atât, cu ajutorul lui Dumnezeu. Distribuiți, fraților, să nu se mai spună că nu s-a știut și să mai fie două, trei mitinguri în aceeasi zi! Bineînțeles, până în noiembrie vor mai fi proteste, suntem pregătiți să iesim în fața Parlamentului atunci când vom afla ziua votului pentru proiectul de lege 393 a certificatului obligatoriu de w@xxinare. Dar, peste toate astea, asociațiile civice care au organizat marele miting din 2 octombrie, Piața Victoriei, anunță încă de pe acum Protestul masiv din noiembrie. Voința noastră este să nu plecăm din Victoriei până când factorii de putere nu vor constientiza pe deplin că societatea civilă nu acceptă încălcarea drepturilor elementare ale poporului român. Refuzăm orice fel de obligativitate si orice fel de presiune pentru w@xinare, refuzăm să fim obligați să avem acel Certificat Verde. Vrem să muncim, să ne rugăm în biserici, să ne exercităm viața socială, culturală si economică fără niciun fel de constrângere. Într-un cuvânt, vrem să trăim liberi. De aceea, vrem să rămânem în Piață, pe termen nelimitat. Acest lucru se va putea întâmpla doar dacă prezența voastră va fi semnificativă. Doar dacă voința voastră va fi puternică. Doar dacă veți înfrunta oboseala și frigul. Dacă veți vrea cu adevărat să fiți liberi! Nu vom porni în niciun mars. Vom rămâne în Piața Victoriei. Pentru alte manifestații, marșuri, este loc până în 20 noiembrie și după aceea. Am îndurat în ultimii 31 de ani atâtea umilințe, acum mai mult ca niciodată, am îndurat atâtea parlamente, guverne si președinți, care ne-au furat, care ne-au dat pe mâna străinilor pentru a-și ridica palate și umfla conturi prin bănci, care ne-au trădat și prăduit. Ce înseamnă în toată această îndurare care ne-a nenorocit ca popor, să îndurăm pentru Libertatea și Demnitatea noastră, o noapte, sau două, sau câte vor trebui, de frig si oboseală? Bucureștenii vor fi alături de noi, pentru a ne încălzi pe cât posibil, cu inimile lor și cu un ceai cald. In Piață vor fi Cuvântul și Cântecul Românesc si mai presus de toate va fi Frățietate pentru Libertate. Vom sta pe jos pe caldarâm iar atunci când vom crede că ne este greu, ne vom aminti de Sfinții si Martirii care au stat în închisorile comuniste, zeci de ani în șir, flămânzi si cu picioarele în gheața de la Izolare, în Zarca Aiudului. Ne vom aminti de Eroii de pe fronturile Armatei Române care sub focul gloanțelor inamice și în tranșeele de iarnă si-au dat sângele lor pentru Țară și Neam! Pentru o Românie Liberă! Iar atunci când inima și mintea noastră vor fi în acest Cult al celor care s-au jertfit pentru noi, nimic nu ni se va părea atât de greu.
Să facem împreună așadar, nu un protest, să facem Protestul! Protestul care ne va ridica în Demnitatea Națională, Protestul care-i va cutremura pe trădători și pe cei cei care prăduiesc această țară, aflându-se la conducerea ei, Protestul care-i va cutremura pe străinii ce vor a ne conduce destinele noastre de români. Voința și Puterea noastră nu înseamnă violență și orice încercare, cât de palidă ar fi ea, de provocare la violență, va fi stopată în modul cel mai ferm de oamenii noștri de ordine. Voința noastră înseamnă rezistență, înseamnă afirmarea Libertății noastre, înseamnă niciun pas înapoi.
Fraților, mergem la București de pe întreg cuprinsul Țării, în fața Guvernului, mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc, pentru eliberarea lui de sub ocupația străină. Mobilizare maximă! Dați de veste! În noiembrie, va fi altfel, dar nu cum vor ei, ci cum vrem noi!
Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *