Prigoana împotriva libertății de a fi român continuă: postul Global News a fost amendat cu 10 000 lei de CNA din cauza ,,discursului naționalist” pe care l-am avut în emisiunea doamnei Adriana Bahmuteanu, la care am fost invitat împreună cu Pompiliu Diplan

Propunerea aplicării amenzii a venit din partea domnului (în opinia mea, tovarășului) Mircea Toma (susținător printre altele și a PL- 147, deja lege), care a afirmat în cadrul ședinței CNA că mai rar i-a fost dat să audă un asemenea discurs. Da…veți mai auzi, să nu vă îndoiți de asta, veți mai auzi discursuri românești care vă „zgârie” timpanele globaliste. Voi reveni cu detalii despre această adunare CNA care mi-a amintit de tribunalele bolșevice din anii 50. Tot respectul pentru verticalitatea doamnei Adriana Bahmuteanu care nu s-a lăsat copleșită de întrebările acuzatoare care i se puneau într-un ritm de „mitralieră”, la care uneori nici nu era lăsată să răspundă. Puțini oameni ar fi putut face față păstrându-și calmul, „sângele rece” si profesionalismul desăvârșit. O voi sprijini total în demersul de contestare a amenzii, un demers firesc, la fel ca și emisiunile dânsei pentru libertatea de exprimare asigurată nu de CNA, ci de Constituția României.
Ăștia de-abia așteaptă să ni se facă dosare penale, reclamații la CNDC sau poliție pentru „incitare la ură”. Am zeci de reclamații la CNCD și câteva încercări eșuate de încheiere dosar penal. Nu generam ură, ci adevăr. Comentariile jignitoare la adresa lui Mircea Toma nu sunt primite la această postare. Opinia împotriva atitudinii sale este altceva. Exprimarea liberă și decentă este vitală. Dacă nu trăim într-o țară liberă, atunci este de datoria noastră să o facem liberă!
Așa să ne ajute Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *