O „provocare” pentru primarul din Sfântu-Gheorghe, Antal Arpad.

Nu va mai fi nevoie să vin de Ziua Națională la Sfântu-Gheorghe, dacă îndeplinește următoarele condiții:

 1. Să participe la manifestările de 1 Decembrie cu eșarfa tricolorului României, așa cum prevede legea, salutând trupele Armatei Române.
 2. Să facă o declaratie publică prin care să recunoască Art. 1 din Constituția României: România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.
 3. Să afirme de asemenea public că nu este de acord cu nicio formă de autonomie teritorială pe criteriu etnic.
 4. Să recunoască că noțiunea de „ținut secuiesc” este o construcție politică iredentistă fără nicio bază reală.
 5. Să repună Steagul României pe turla Primăriei din Sfântu-Gheorghe.
  Îi cer aceste lucruri în calitate de simplu român care are cea mai simplă, elementară datorie, de a apăra Constituția, de a se împotrivi oricărui atac ce se exercită, inclusiv cu sprijin străin, împotriva României.
  Declar public că dacă domnul primar Antal Arpad va îndeplini toate aceste condiții, nu va mai fi nevoie să vin la Sfântu-Gheorghe de 1 Decembrie, mă voi duce în altă localitate de pe teritoriul României, acolo unde va fi nevoie, adică acolo unde nu se respectă Jertfa de sânge a înaintașilor noștri. Dacă la Craiova se va cere autonomie teritorială mă voi duce acolo dacă la București se va cere asta, sau la Iași, Constanța, sau oriunde, mă voi duce acolo și voi chema acolo pe toți românii care se împotrivesc acestui fapt.
  Nu, nu mă duc în locuri „călduțe”, nu mă duc unde se adună multă lume pentru „trâmbițe” și declarații politicianiste. Mă duc acolo unde este mai greu pentru această Țară.
  Suntem Mișcarea Națională, împreună pe Calea Neamului, iar deviza este: cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *