Vă mulțumesc pentru lecția dată cenzurii corectitudinii politice: au fost strânși banii pentru amenda CNCD de 3000 lei, aplicată prin hotărârea Înaltei Curți de Casație si Justiție în ședința condusă de judecatorul Gheza Attila Farmathy!

Mai mult decât atât, am primit în cont, în plus de suma amenzii, încâ 1100 lei, bani pe care-i voi folosi în ianuarie pentru un alt demers împotriva „corectitudinii politice”, anume în scopul strângerii de semnături pentru introducerea în programa școlară a materiei cu numele ,,Istoria Românilor” în locul obiectului ,,Istoria evreilor. Holocaustul”, în campania desfășurată de Mișcarea Națională, Calea Neamului și Frăția Ortodoxă. La începutul anului ajungem la Târgoviște și Focșani.
În foto sunt alături de tinerii din Huși. Acești copii, precum întreaga generație tânără trebuie să aibă acces la sursa de putere identitară care le generează conștiința națională, menită la rândul ei în mod firesc să „producă” suveranitate, independență, adică refuzul unei stări de colonie pentru România, adică un sistem cuprinzător de bună stare socială si economică în cele din urmă.
Pentru ca toate aceste lucruri să se întâmple este necesar, este vital ca libera exprimare naționalistă să se producă în pofida tuturor restricțiilor. Pentru un singur text publicat pe Fb, a trebuit să plătesc (cu tot cu onorariul domnului avocat care m-a reprezentat la Curtea de Apel Brașov unde am câștigat, pierzând apoi fără avocat, la ICCJ), 5000 lei. Am reușit totuși să fac față cu ajutorul vostru, la fel cum am reușit să plătesc amenzile din timpul plandemiei, inclusiv cea maximă de 10000 lei din 21 decembrie 2021 pe care mi-au adus-o personal mascații la poartă de i-au lătrat câinii care nu trădează niciodată.
Este o luptă grea, este menită a fi grea, căci sistemul creează opresiune dar și iluzii. Sistemul te lasă sau nu, să scrii pe Fb și-ți controlează printr-un simplu buton audiența. Sistemul pare că face totul. Dar nu este chiar așa, căci dincolo de el, dincolo de toate de fapt, există Dumnezeu! Tocmai de aceea, au fost oameni buni care s-au unit pentru un ideal și si-au jertfit din propriile bugete să plătească o amendă pentru adevăr. Mulțumesc din suflet: Georgian Tudosie, Tanța Stan și camarazii din Vrancea, Corbeanu Constantin, Cristi Muscă, Cornelia și Nelu Carlingeanu, Petrescu Ioan ( îl rog sa-mi scrie un mesaj), Oana (nume de „cod” camarada), Toma Mihaela, Andrei Tudor, Flavius Ion, Carmen Murariu, Dănuț Iulian, Irina Alexandra, Ene Cosmin, Ene Elena, Dache Viorel, Valentin Lucian, Răutescu Radu, Grațian Petre, Rozalia Venera, Rusen Dorel, Elena Chiaburu, Ioan Brebenel, Voichița Mariana.
Recunoștință de asemenea pentru toți cei care au distibuit postările, în mod special site-ului ActiveNews condus de Victor Roncea un adevărat jurnalist român care luptă la propriu pentru Libertate nu de acum, ci de 33 de ani încoace, fără să-i fie deloc ușor. Tot respectul meu Victor!
Împreună suntem pe calea neamului românesc și mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *