Strângem semnături și amenzi! Cred că acesta este „sloganul” nostru de campanie!


Cine dorește să ne ajute cu semnăturile pentru Mișcarea Națională este rugat să-mi dea un semn (lista în comentarii). De amenzi, colectare și emitere, se ocupă Direcția Fiscală, respectiv Jandarmeria. 15 martie, ziua maghiarilor de pretutindeni, a fost una dintre acele zile! Am plătit în urma somației venită chiar pe 15, amenda de 3000 lei (pentru un text pe Fb) dată de CNCD și rămasă definitivă în urma hotărârii Înaltei Curți de Casație si Justiție și primit tot în aceeași dată, încă o amendă de 5000 lei pentru că ,,am instigat cu intenția de a tulbura opinia publică prin afișarea bannerului ,,Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc!”. Am citat din procesul verbal de amendă.
Adevărul este că în globalist-„democrație” libertatea costă! De fapt te costă dacă ești român, dacă ești străin sau minoritar, nu ai nicio problemă, poți să spui orice și cu cât spui ceva mai apăsat împotriva românilor sau României, cu atât ești mai protejat, lăudat, promovat etc. La Sfântu-Gheorghe pe 15 martie s-a vorbit de autonomie, un asa zis ținut secuiesc, de victoria ungurilor, de necesitatea adoptării limbii maghiare ca limbă oficială regională pe teritoriul statului român, toate acestea, petrecându-se cu ministrul de externe al Ungariei în fruntea tribunei! În tot acest „triumf” iredentist al liderilor politici maghiari, jandarmeria, la comanda directă puterii politice din România, a avut un singur obiectiv: ca nu cumva 3 români să ridice un banner, ca nu cumva reprezentantul guvernului din Ungaria să fie tulburat la vederea lui și „să dea în bâlbâială” din cauza „revelației” că pe aici, prin România, mai sunt și „niște țărani”…români, desigur.
Cam asta e pe scurt povestea cu democrația…când nu te ia jandarmeria, te ia CNCD sau CNA, când vreo televiziune îndrăznește să te aibă invitat…apropo de asta, doamna Adriana Bahmuteanu nu s-a învățat minte și mă va avea încă odată invitat, joi de la ora 17. Mulțumesc frumos!
În rest, partidele sistem merg triumfătoare în alegeri, triumfătoare împotriva românilor, bineînțeles. Nu depun eforturi pentru strângerea celor 200 000 semnături, nu are sens sa-si bată capul cu treaba asta, pentru ei au semnat deja străinii.
Noi rămânem cum am fost, adică mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc. Avem un ideal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *