La Cluj-Napoca, o lecție de Istorie identitară a Neamului Românesc, predată de români din Întreaga Țară, de la Nistru până la Tisa

La Cluj-Napoca, o lecție de Istorie identitară a Neamului Românesc, predată de români din Întreaga Țară, de la Nistru până la Tisa, așa cum spunea Mihai Eminescu, căci alături de Calea Neamului și bunul nostru prieten din Cluj, Bogdan Pletea, au venit români din toate provinciile istorice, inclusiv din Basarabia. O lecție dată tuturor celor care fac planuri de regionalizare, autonomie, tuturor celor care vor destrămarea României. Marea legendă a naționalismului românesc este vie. Cine nu întelege că rezistența împotriva tuturor atacurilor care se desfășoară împotriva României, inclusiv, bineînțeles, împotriva Libertății noastre de români, sub toate formele, se desfășoară doar pe Linia Națională și niciun pas, niciun milimetru de pas, în afara ei, se află în eroare de strategie. Modelele noastre de luptă nu se află în exterior, ci doar în paradigma etnicului românesc.
Azi dimineață am primit un telefon din partea Domului Alexandru Benea, presedintele Federatiei Refugiaților din timpul Dictatului de la Viena. Mi-a spus că ceea ce am făcut împreună la Cluj, ,,este o perlă rară, un lucru de neimaginat”. Toți oamenii care au fost duminică acolo, într-adevăr, trebuie să realizeze, că într-un oraș atât de cosmopolit cum este acum Clujul, prezența noastră a fost un șoc pentru ”liniștea” urbei, în condițiile în care acolo ideile autonomiste din cercurile politicii maghiare și ”românești” se împletesc atât de bine. A fost greu pentru acele forțe anti-naționale să privească cum forța națională, iată, din nou răsare în Cluj și se revarsă pe străzile lui. Până la lacrimi ne-a bucurat prezența tuturor nucleelor naționaliste din oraș, care au fost alături de noi, primindu-ne cu brațele deschise. Mulțumim încă odată lui Bogdan Pletea pentru tot efortul deosebit depus, mulțumim preoților de la Biserica Ortodoxă Sfânta Treime, Federației Refugiaților din 1940, Comunității Identitare, Asociației Cultural Patriotice Avram Iancu, Neamunit filiala Cluj. Respect deosebit tuturor celor care au venit de la sute de km. depărtare, unii dintre ei făcând practic până la 20 de ore dus-întors de la Cluj până la casele lor. Îi îmbrățișez cu mare drag pe tinerii de la Resurrectio și Dobarlau, toată cinstea pentru indrumatorii lor, Gabriela Biea și Alexandru Gecse !
În mod special, vreau să-i mulțumesc lui Gheorghe Samoila din Sfântu-Gheorghe, prieten si frate de sânge și credință, care a organizat mobilizarea românilor din Covasna. Respect deosebit din partea mea pentru el! Respect deosebit pentru toți românii din Covasna care au bătut drumul până la Cluj, știu că nu v-a fost ușor. Mă înclin în fața voastră, pentru că ați avut tăria de a duce în Inima Transilvaniei, modelul vostru aprig de rezistență și luptă românească. Voi si numai voi, înțelegeți cel mai bine lucrul acesta.
Să nu vă lăsați, trădarea să stea departe de voi și să nu cădeți în această cumplită ispită, să nu cedați! Aveți cuvântul meu, că împreună, oricât ar fi de greu, putem merge până-n pânzele albe, cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc! Voi, prin lupta voastră, puteti fi exemplul unei întregi Țări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *