Ieri, la două zile după protestul din 21 Decembrie, soția mea s-a trezit la poartă cu un echipaj de jandarmi care mi-a lăsat o amendă de 1500 lei

Ieri, la două zile după protestul din 21 Decembrie, soția mea s-a trezit la poartă cu un echipaj de jandarmi care mi-a lăsat o amendă de 1500 lei, dată în urmă cu aproape 2 luni, anume tocmai pe 30 octombrie, pentru instigarea oamenilor la ocuparea carosabilului din Piața Universității. Nu este pentru prima oară când se întâmplă asta, deci avem „experienta”, nu ne lăsăm intimidați de astfel de metode de înmânare a amenzilor, prea grele probabil pentru a fi trimise prin poștă. Atmosfera generală în România seamănă izbitor cu decembrie 89. Protestatari și ziaristi hăituiti de organele de ordine, într-o societate în care ordinea înseamnă botniță pe gură și dezordinea, libertate.
Da, am instigat la libertate, la reocuparea României de români, da, am instigat la demnitate.
Toate acestea costă și le vom plăti cu vârf și îndesat fără îndoială, dar lanțul acceptat de bună voie ne-ar costa cu mult mai mult, ne-ar costa însăși condiția noastră de oameni și de români.
Mergem cu Dumnezeu înainte, împreună frați și surori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *